Canal Ajuntament

Blanes. La Policia Local de Blanes desallotja i atura in fraganti l’activitat d’una discoteca per incomplir les mesures COVID

La Policia Local de Blanes ha aixecat una acta A79PL per incomplir les mesures de contenció COVID a un local del municipi que estava exercint l’activitat de discoteca. En el moment de la inspecció, els agents van comptabilitzar un total de 34 persones que eren en aquell moment dins del local ballant al so de la música i consumint begudes, observant igualment que tan sols una d’aquestes persones duia posada la mascareta.

Els fets van tenir lloc el passat cap de setmana, quan una patrulla del cos policial circulava pel Passeig de Mar a quarts de 10 de la nit del dissabte. Als agents els va cridar particularment l’atenció que la porta d’un local conegut perquè fa un temps havia funcionat com a discoteca-sala de ball estigués de nou obert i, a més a més, hi hagués gent entrant i sortint, cosa la qual indicava que hi havia alguna activitat.

Quan s’hi van adreçar per comprovar-ho i van demanar a qui es va identificar com a responsable del local que havien de corroborar què s’hi estava fent, van verificar que estava funcionant com una discoteca amb entre 30 i 40 clients al seu interior en aquells moments. Per això, van demanar-li al responsable que aturés immediatament l’activitat, ja que estava incomplint la normativa que prohibeix que es pugui reprendre l’oci nocturn.

Posteriorment, els agents també van procedir a fer una inspecció al local, detectant diverses infraccions del Reglament d’Espectacles i Activitats Recreatives. Des que va esclatar la pandèmia i es van posar en marxa les mesures de contenció per aturar el contagi, la Policia Local de Blanes ja ha hagut d’actuar amb anterioritat en aquest mateix sentit, per aturar majoritàriament festes il·legals.

El cas més similar va passar aviat farà un any, a finals del mes de setembre del 2020, quan ja va denunciar una sala de ball on 45 persones estaven fent classes de salsa i bachata. Si bé en aquella ocasió tothom duia la mascareta posada, s’incomplia igualment l’activitat de discoteca, per la qual cosa es va aturar l’activitat. A diferència de l’actuació d’aquest passat cap de setmana, ara fa un any la Policia Local de Blanes se’n va assabentar a través dels anuncis que havia estat fent la sala de ball.

1631713221policia_local_2a_nit_toc_de_queda_2.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version