Canal Ajuntament

Altafulla. L'Ajuntament començarà a partir de dilluns 13 de setembre les activitats per a la gent gran

Després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament d’Altafulla iniciarà a partir de dilluns vinent 13 de setembre el programa d’activitats per a la gent gran, que tindran lloc al Parc de Salut del carrer de la Cabana i a les antigues escoles Teresa Manero.

S’oferiran tres activitats de gimnàstica de manteniment, expressió corporal i benestar emocional. Aquestes tres activitats aporten benestar a la gent gran a la vegada que ajuda a prevenir malalties com la diabetis, la hipertensió,  el sobrepès i l’obesitat, els infarts del cor, les demències i alguns tipus de càncer.

A més, ajuda a millorar la qualitat física i el funcionament de l’organisme, augmenta l’esperança i la qualitat de vida, ajuda a dormir millor, afavoreix les relacions socials i fomenta els valors positius, i millora la salut mental, així com també millora la memòria i la capacitat d’aprenentatge.

Els horaris

Gimnàstica de manteniment
Dinamització del parc de salut a l’aire lliure amb sessions de gimnàstica de manteniment i utilització dels diferents aparells i circuits del parc, per treballar la força, la flexibilitat, l’equilibri, la coordinació i la resistència.
Dilluns i dimecres, grup 1 de 9.00 a 10.00 hores i grup 2 de 10.00 a 11.00 hores al Parc de Salut del carrer de la Cabana.
 
Expressió corporal
Dinàmiques de grup i jocs en els quals predomina el moviment, potenciant la creativitat i la interrelació amb els altres. Tècniques de relaxació i estimulació sensorial.
Dimarts, grup 1 de 9.00 a 10.30 hores i grup 2 de 10.30 a 12.00 hores a les antigues escoles Teresa Manero.
 
Benestar emocional
Sessions grupals per millorar el coneixement i la gestió de les pròpies emocions, augmentar l’autoestima i fomentar actituds positives.
Dijous, grup 1 de 9.00 a 10.30 hores i grup 2 de 10.30 a 12.00 hores a les antigues escoles Teresa Manero.

Informació i inscripcions al 689 72 49 07 (també per whatsapp) o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version