Canal Ajuntament

MiratJazz tanca el Va de Masos dels Festivals de Música de Calonge

La banda de música MiratJazz actua el pròxim dimarts 7 de setembre a les 20 h a Torre Lloreta (Veïnat dels Tinars), dins de la proposta Va de Masos!, en el quart i últim concert dels Festivals de Música de Calonge – Espectacles tot l’any, un cicle de quatre concerts –un cop al mes- que es fan a diferents espais emblemàtics i de gran interès i bellesa del municipi. Les entrades es poden adquirir al web www.festivalsdecalonge.cat, a un preu de 12 € per als no-socis, 10 € per als socis, 6 € entre els 6 als 16 anys (ambdós inclosos) i és gratuït per als menors de 6 anys. 

La proposta Va de Masos!, és una barreja entre la música, la cultura i la terra, i té com a objectiu oferir una programació de qualitat i proximitat i acostar el públic a racons sovint desconeguts del municipi. Nascuda als carrers de Barcelona l’any 2003, MiratJazz és una banda de música amb una trajectòria força consolidada, ja que ha actuat als Festivals de Jazz de Barcelona, de Sant Boi i Sant Pol de Mar, entre d’altres. Jay Wallis (trompeta i veu), Òscar Font (trombó i veu), Francesc Puig (clarinet), Roger Canals (banjo i veu), Oriol González (contrabaix) i Dani Lévy (washboard) són els sis músics que conformen una banda caracteritzada per la seva conversió farandulera amb els espectacles de carrer. El diferencial toc d’humor i simpatia de MiratJazz, sota tres veus que canten en anglès i en català i la instrumentalització típica del dixieland, et transportarà, com si fos un miratge, als carrers de Nova Orleans de principis de segle XX.

L'actuació de MiratJazz és la darrera de les quatre que engloben el cicle Va de Masos!, el nou format dels Festivals de Calonge - Espectacles tot l'any, una oportunitat única per assaborir a fons les diverses propostes artístiques al mateix temps que l'espectador s'endisna en paisatges poc coneguts. 

1630571472image002.jpg

1630571472miratjazz.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version