Canal Ajuntament

Altafulla. L'Ajuntament d'Altafulla celebra la retirada dels blocs de formigó de la rotonda d'accés a l'AP7

L’Ajuntament d’Altafulla ha celebrat la retirada dels blocs de formigó ‘New Jersey’ a la rotonda d’accés a l’AP-7 a Torredembarra. 

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha recordat que es tracta d’una demanda llargament reivindicada tant pels ajuntaments del Baix Gaià com pels veïns i veïnes, especialment, del nucli urbà de Brises del Mar, i d’ “una imposició del govern espanyol gens compartida pel territori”. 

De fet, en una reunió mantinguda el novembre de 2019 entre els alcaldes del Baix Gaià i el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ja es va prendre el compromís d’eliminar les barreres instal·lades a la rotonda un cop s’alliberés de peatges l’AP-7.

Així, la retirada dels ‘New Jersey’ coincideix amb l’alliberament dels peatges de l’autopista AP7 que a partir d’ara passarà a ser gratuïta per a tota la ciutadania.

Molinera ha celebrat també aquesta notícia ja que “permetrà descongestionar les vies N-340 i A7, i afavorirà la connexió i mobilitat entre els municipis del Baix Gaià, al mateix temps, que ho farà també per als veïns i veïnes de Brises del Mar amb el nucli històric d’Altafulla”. 

Malgrat la bona notícia, el coalcalde d’Altafulla ha lamentat que es prengués la decisió d’instal·lar aquests blocs “d’esquena al territori” tenint en compte que des dels ajuntaments i les entitats veïnals, especialment de Brises del Mar, “havien expressat la seva disconformitat”.

La retirada d’aquests blocs permetrà estalviar “temps i quilòmetres”, i afavorirà, altra vegada, una millor mobilitat entre Brises del Mar, i la resta de municipis del Baix Gaià.

1630407265reunioalcaldessubdelegacio.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version