Canal Ajuntament

UIC i l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni signen un conveni de col·laboració per fomentar l'emprenedoria

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni han signat aquest dijous un conveni de col·laboració. L’acord s’ha gestat amb l’objectiu de fomentar i impulsar la formació en emprenedoria, gestió cultural i arquitectura. L’acord es concretarà amb el desenvolupant d’activitats formatives dirigides a empreses i emprenedors locals i comarcals. A l’acte de signatura hi ha estat present Xavier Gil, rector de UIC Barcelona, i Jordi Soler, alcalde de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. 

En el marc d’aquesta col·laboració, l’Ajuntament i el Vicerectorat de Recerca, Innovació i Transferència de UIC Barcelona, mitjançant el HUB d’Innovació de la Universitat, han posat en marxa ja una primera activitat de formació per a persones amb estudis universitaris de grau en Ciències de la Comunicació i postgraus, com ara el University Master’s Degree in Entrepreneurial Financing: Venture Capital and Private Equity, Màster Universitari en Gestió Cultural, Master's Degree in Architecture & Design Business Management, Màster Executive en Big Data Science, Màster en Direcció d'Empreses i Producció. Es tracta del curs intensiu titulat Entrepreneurship Summer Challenge School Calonge by UIC Barcelona, un programa de formació contínua obert a estudiants que vulguin ampliar els seus coneixements en les àrees de l’emprenedoria, la innovació, la creativitat i les estratègies de comunicació.

El curs, que s’ha celebrat al castell de Calonge la segona setmana de juliol, ha comptat amb la participació de 16 assistents i la formació ha estat impartida per professors de UIC Barcelona especialistes en l’àmbit de la comunicació, l’emprenedoria i la innovació.

L’Entrepreneurship Summer Challenge School Calonge by UIC Barcelona és la primera iniciativa que han organitzat i desenvolupat conjuntament ambdues institucions. Això no obstant, la col·laboració pretén promoure d’altres accions d’emprenedoria en àmbits teòrics i pràctics diversos per donar a conèixer i impulsar la zona de Calonge i Sant Antoni com a territori emprendedor.

Sobre UIC Barcelona

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) va néixer l’any 1997 amb l’objectiu d’oferir una formació universitària de qualitat i promoure la recerca com a servei a la societat. Lligada al món empresarial i amb un marcat caràcter internacional, imparteix setze graus, vuit dobles graus, una trentena de dobles titulacions internacionals i una àmplia oferta de programes de postgrau als seus dos campus, situats a Barcelona i Sant Cugat del Vallès.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version