Canal Ajuntament

Xavier Calvet, protagonista del segon concert de Va de Masos de Calonge

El cantant Xavier Calvet presentarà el seu treball Crosswinds el pròxim dimarts 20 de juliol a les 20 h a Mas Monells del Pla (Pla de Calonge), en el segon concert dels Festivals de Música de Calonge – Espectacles tot l’any. L’actuació s’emmarca dins la proposta Va de Masos!, un cicle de quatre concerts –un cop al mes- que es faran a diferents espais emblemàtics i de gran interès i bellesa del municipi. La proposta, una barreja entre la música, la cultura i la terra, té com a objectiu oferir una programació de qualitat i proximitat i acostar el públic a racons sovint desconeguts del municipi. Les entrades es poden adquirir al web www.festivalsdecalonge.cat, a un preu de 12 € per als no-socis, 10 € per als socis, 6 € entre els 6 als 16 anys (ambdós inclosos) i és gratuït per als menors de 6 anys. 

Va de Masos! és el nou format dels Festivals de Calonge – Espectacles tot l’any, una oportunitat única per assaborir a fons les diverses propostes artístiques al mateix temps que l’espectador s’endinsa en paisatges poc coneguts. A Mas Monells del Pla (Pla de Calonge), Xavier Calvet donarà a conèixer el seu àlbum Crosswinds (2019), una petita gran obra mestra de pop lluminós envernissat d’americana i l’agradable melangia que desprenen els acords en clau country alternatiu. A mig camí entre la urgència del punk-rock acústic i el preciosisme folk, Calvet va liderar Bullitt, un grup entre l’indie rock, l’emo i el punk rock més melòdic, amb el qual va gravar quatre discos. Crosswinds (vents creuats), que compta amb onze composicions, és el seu segon disc en solitari, després de Firebird (2017) i és com una porta oberta a una maduresa que no desemboca en un descens vital sinó en la plena realització personal i creativa després d’anys de batalles. 

El cicle de concerts dels Festivals de Calonge – Espectacles tot l’any, amb el format Va de Masos!, continuarà el dimarts 24 d’agost a les 20 h amb l’actuació d’Anna Ferrer, que presentarà el seu àlbum Cantares a Mas Molla (Carrer de Molla, s/n) i s’acabarà el dimarts 7 de setembre a les 20 h amb la proposta de Miratjazz a Torre Lloreta (Veïnat dels Tinars). Les entrades també és poden adquirir a www.festivalsdecalonge.cat. 

1626348929image002.jpg

1626348929Xavier Calvet @ Festivals de Calonge.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version