Canal Ajuntament

Calonge. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza una trobada amb el sector turístic per resoldre dubtes i inquietuds

Aquest divendres 18 de juny l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza un acte informatiu amb el sector turístic. La jornada, liderada per l’Àrea de Turisme i en la que hi participaran totes les àrees i unitats implicades en el funcionament de la temporada d’estiu, servirà per presentar el full de ruta turístic a curt i mig-llarg termini el qual inclou la missió, la visió i els objectius estratègics i les accions de Calonge i Sant Antoni. La jornada es farà al castell de Calonge i començarà a les 9.30 hores, amb la benvinguda per part de l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler. 

Després d’un any molt complicat amb la crisi sanitària i econòmica ocasionada per la Covid 19, que ha afectat de ple el turisme, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni encara aquesta temporada amb unes previsions molt altes d’èxit i màxims històrics d’afluència i visitants al municipi, destacant la importància de treballar conjuntament amb el sector privat. Des de diferents àrees de l’Ajuntament també es compartiran altres temes d’interès pel sector, a més de preveure torn de preguntes i debat, per tal que els assistents expressin les seves necessitats i inquietuds.

Per elaborar aquest full de ruta s’han definit tres fases: la primera, d’estudi; la segona, de cooperació i cocreació amb reunions amb el sector privat; i una tercera de definició de les accions i les línies estratègiques a seguir. La convocatòria d’aquesta jornada va destinada a hotels, càmpings, turisme rural, agències de lloguer d’apartaments i restaurants de Calonge i Sant Antoni. 

1623834519image003.jpg

1623834520turisme hotel.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version