Canal Ajuntament

Llagostera. Bona acceptació i valoració del primer cap de setmana de l'Atapa't a Llagostera

Aquest darrer cap de setmana s'ha posat en marxa la primera edició de l'Atapa't, la ruta gastronòmica de tapes on hi participen 6 bars de Llagostera.

La iniciativa està impulsada des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llagostera amb l'objectiu de dinamitzar un dels sectors més colpejats per les restriccions de la pandèmia de la COVID-19 i de retruc promoure els productes locals. En aquest sentit cada tapa incorpora, com a mínim, un ingredient de producte local, per donar a conèixer les empreses llagosterenques i els productes de proximitat, tal com ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz.

Entre les propostes hi ha, escalivada amb formatge de Mas Borni, taco estiuenc d'alvocat, formatge fresc, tomàquet, oli i llimona; patates fregides amb ous de Llagostera i pernil salat de can Miquel-Valentí; croquetes de calçots de Llagostera amb salsa romesco; minihamburguesa de carnisseria de Llagostera, amb ceba cuita, bacó, formatge i ou de guatlla o favetes amb pernil vegetal, entre altres propostes.

Les tapes tenen un preu de 3 euros i els bars que hi participen són el Mexicà, el Bar Restaurant El Passeig, el Casino Llagosterenc, el Plan B, Cal Negre i La Vegavana. Per cada tapa que es faci en un d'aquests establiments se segellarà la targeta Atapa't, i entre tots els participants que completin la ruta se sortejarà un sopar per a dues persones en un dels restaurants de Llagostera.

La campanya de l'Atapa't estarà vigent durant els caps de setmana de juny.

16237528231490-imagen-1623744165.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version