Canal Ajuntament

Blanes. Els venedors i venedores de l’ONCE celebren que fa un any van tornar a omplir d’il·lusions els carrers de Blanes

Aquest dimarts, 15 de juny, fa exactament un any d’ençà que els venedors i venedores de l’ONCE van poder tornar a omplir d’il·lusions els carrers de Blanes. Portaven tres mesos en què -per primera vegada en els 82 anys d’història de la institució- no havien pogut vendre els populars cupons als característics quioscos per les mesures de precaució COVID. Va ser llavors, el 15 de juny de 2020, quan van poder tornar a fer-ho arreu de Catalunya i l’estat espanyol.

Per festejar-ho, aquest matí l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del director de l’agència ONCE a Blanes, Antonio González, han fet una simbòlica adquisició d’un cupó pel sorteig d’avui dimarts. Ho han fet en un dels quioscos del centre de la vila, el què està situat al Carrer Raval, i han aprofitat la ocasió per immortalitzar aquest moment commemoratiu amb una fotografia.

Des de la Fundació ONCE s’ha recordat que, des de l’inici de la pandèmia, les persones del Grup Social ONCE no ha interromput la seva activitat i ha continuat, malgrat tot, en la prestació dels Serveis Socials essencials: mestres, tècnics de rehabilitació, treballadors socials, psicòlegs, especialistes en sordceguesa i de integració laboral, tècnics en tiflotecnologia, voluntaris, i un llarg etcètera.

1623752823Alcalde i Director ONCE Blanes amb el venedor quiosc.JPG


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version