Canal Ajuntament

Altafulla. La Piscina Municipal d'Altafulla obrirà les portes el proper dilluns 21 de juny

El proper dilluns 21 de juny s’obriran les portes oficialment de la Piscina Municipal de cara a la nova temporada d’estiu que s’allargarà fins el 12 de setembre. L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge, d’11 a 15 hores, i de 16 a 20 hores. 

L’obertura de la nova temporada anirà acompanyada de diferents millores que han significat una inversió de 30.000 euros per a les arques públiques, segons ha explicat el regidor d’Esports, Àlex Cañas. Aquestes millores s’han traduït en l’arranjament de rajoles, la reparació de fuites i renovació de l’estació de bombament d’aigua, treballs de pintura tant a la façana exterior com a l’interior, i la instal·lació d’una carpa de 7x5 metres a la zona de gespa. 

La Piscina Municipal s’ubica al carrer Alcalde Pijuan, i compta amb una piscina de 25 per vuit metres, i una altra de petites dimensions per al gaudi de la canalla. També compta amb vestidors per a homes i dones i servei de bar, i servei de socorrisme. Per a aquesta temporada, el servei de manteniment i recepció s’ha externalitzat a una empresa. 

Per mantenir les mesures de seguretat, l'aforament estarà limitat a la normativa vigent de cada moment marcada pel PROCICAT. Actualment l’aforament se situa en el 70 %, el que significa un total de 105 usuaris. Per complir amb la normativa sobre la traçabilitat, caldrà que cada usuari s’inscrigui en el registre situat a la mateixa entrada del recinte. 

Quant als cursets de natació, es disposaran dos carrils que es reservaran per a aquesta activitat. El preu de l’entrada diària per a les persones empadronades d’entre 16 i 65 anys és de 3 euros, i per a les que no estan empadronades, de sis. Els menors de tres anys estan exempts de la taxa. També es poden adquirir abonaments per a la temporada o mensuals demanant cita prèvia a www.altafulla.cat. 

Podeu consultar les tarifes de la Piscina Municipal en el següent enllaç que fa referència a l’ordenança fiscal 21 ‘Taxa per a la prestació de serveis o realització d’activitats en dependències o en centres esportius i recreatius municipals, l’ús de maquinària i material municipal o prestació de serveis municipals amb caràcter privat’.

Consulta les tarifes 2021 de la Piscina Municipal


1623670153PiscinaInterior.jpg

1623670153PiscinaInterior2.jpg

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version