Canal Ajuntament

Blanes. Blanes homenatjarà al món sanitari per la seva lluita enfront la COVID en un acte institucional al Teatre

El Teatre de Blanes acollirà la tarda-vespre d’aquest proper divendres 4 de juny un acte institucional que, de ben segur, posarà a flor de pell les emocions viscudes des de fa més d’un any, quan la COVID va trastocar totes les vides. Es tracta de l’Homenatge al Món Sanitari que l’Ajuntament de Blanes ja havia organitzat fa gairebé un any, però que precisament per culpa de l’enduriment de la situació, va quedar momentàniament desat en un calaix.

L’objectiu és agrair explícitament als i a les professionals del món sanitari que porten més de d’un any al front de la lluita contra la pandèmia, els qui estan a primera línia, en representació de tots i totes les persones que –des d’altres àmbits- també continuen contribuint a fer-la remetre. L’acte comptarà amb dues parts molt diferenciades.

Acte de Reconeixement amb els sanitaris i Concert de Música Clàssica
En la primera s’adreçaran al públic assistent representants de quatre dels àmbits relacionats amb el sector. Es tracta de l’Hospital Comarcal de Blanes; l’Hospital-Asil Sant Jaume –tots dos pertanyen a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva-; els Ambulatoris i el Col·lectiu dels i les Farmacèutiques. Per triar als ponents de cada àmbit han estat els mateixos membres del col·lectiu qui han escollit qui se n’encarregarà.

Després d’aquestes quatre intervencions, la primera part es tancarà amb un parlament a càrrec de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Serà ell qui, en nom de tota la població, agrairà la tasca d’aquests i aquestes professionals que, més enllà del què la professió indica, han abocat tants esforços esperonats per la vocació. Per reblar aquest reconeixement, se’ls farà el lliurament d’un reconeixement institucional.

Val a dir que l’acte institucional comptarà amb la presència de tots els regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, en una de les primeres ocasions en què s’aplegaran presencialment d’ençà de l’esclat de la pandèmia. La darrera vegada, amb caràcter excepcional, va ser a l’aire lliure, en l’enregistrament d’un vídeo de suport per a ‘La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio’ del desembre passat, que precisament estava dedicada a lluitar contra la COVID.

La segona part de l’homenatge quedarà centrada en un concert de piano i violí, a càrrec dels joves músics blanencs Luis Relucio i Núria Grima respectivament. L’Acte d’Homenatge al Món Sanitari està previst que comenci a 2/4 de 7 de la tarda, amb aforament limitat i amb entrades per invitació, ja que el públic el composaran professionals del món sanitari convidats per a la ocasió. La voluntat del consistori blanenc és que divendres siguin ells i elles qui protagonitzin l’acte institucional, i per aquest motiu fins i tot el Mestre de Cerimònies pertany a aquest àmbit. 

1622636267Cartell Homenatge Sanitaris 4 Juny 2021 - Format Allargat.JPG

1622636268Homenatge PL_ MMEE i SEM als Sanitaris Hospital Blanes 6.jpg

1622636268Homenatge PL_ MMEE i SEM als Sanitaris Hospital Blanes 10.jpg

1622636268Homenatge PL_ MMEE i SEM als Sanitaris Hospital Blanes 20.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version