Canal Ajuntament

Altafulla. Comiat d'Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla

Aquest matí s'ha fet el comiat del fins ara sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernàndez, que s’ha celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla i que ha estat acompanyat pel coalcalde Jordi Molinera; els caps de les policies locals de Torredembarra, Roda de Berà i Creixell, i de la Regió Policial del Camp de Tarragona dels Mossos d’Esquadra; responsables de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Altafulla, regidors i regidores de la Corporació Municipal, i agents de la Policia Local i personal divers de l’Ajuntament d’Altafulla.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha agraït la tasca duta a terme per Àngel Fernàndez al capdavant de la Policia Local d’Altafulla durant tots aquests anys, i especialment, en aquest darrer on la gestió de la pandèmia per la Covid-19 va significar un gran repte pel cos de seguretat municipal. Molinera li ha fet entrega del pin d’honor de la Corporació Municipal. Per la seva banda, tots els caps policials assistents li han fet entrega d’una placa en record a la seva cooperació policial que ha donat fruit al darrer conveni de col·laboració de policies del Baix Gaià. 

Àngel Fernàndez s’acomiada així després de 21 anys al capdavant del servei públic de la seguretat ciutadana a Altafulla, després que entrés a formar-hi part l’1 d’abril de l’any 2000. Fernàndez ha expressat la seva satisfacció en relació als anys de servei prestats a la vila i ha destacat la col·laboració i cooperació policial que s’ha assolit amb la resta de cossos de seguretat del Baix Gaià, així com també amb els mateixos companys de la Policia Local. A partir d’ara, prestarà els seus serveis com a sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Tarragona a l’Àrea de Mobilitat. 

El caporal Jordi Gil, fins ara a la Policia Local de Calafell, i amb qui havien treballat junts es farà càrrec a partir d’ara del comandament de la Policia Local d’Altafulla.

 1622495511AngelFA.JPG

1622495511FotoFamiliaComiatAngelFA.jpg

1622495512FotoFamiliaPLComiatAngelFA.JPG

1622495512FotoFamiliaPoliciesComiatAngelFA.JPG


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version