Canal Ajuntament

Solsona. La Biblioteca Carles Morató repta l’alumnat de 3r i 4t de primària al sisè Concurs de punts de llibre

Per celebrar el seu sisè aniversari, que té lloc al juny, la Biblioteca Carles Morató de Solsona, amb la col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn, convoca la sisena edició del Concurs de punts de llibre, obert a tot l’alumnat de tercer i quart de primària de la ciutat. La proposta guanyadora serà premiada amb la publicació del punt de llibre i la subscripció d’un any a una revista.  

Igual que els anys anteriors, es demana plasmar en una frase o un text molt breu què inspira la biblioteca o què és allò que agrada de l’equipament i acompanyar-ho d’un dibuix amb tècnica lliure. El treball s’ha de presentar en una cartolina de 6 per 21 centímetres, amb el dibuix en una banda i la frase i les dades de contacte de l’autor en l’altra. 

El lliurament es pot fer fins al 31 de maig físicament a la Biblioteca Carles Morató, o bé en format digital per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El jurat, integrat per representants de la biblioteca, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidora de Cultura, valorarà l’originalitat del contingut tant gràfic com escrit. El 5 de juny se’n comunicarà el veredicte.

1620647333Punts_de_llibre.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version