Canal Ajuntament

Calonge. El Ple de Calonge i Sant Antoni aprova el conveni pel finançament i execució de la Via Verda

El Ple de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va aprovar ahir per unanimitat el conveni pel finançament i execució de la Via Verda que transcorrerà pel municipi i per Castell-Platja d’Aro. Es tracta d’un conveni entre el Consorci de les Vies Verdes i els ajuntaments de Calonge i Sant Antoni i de Castell-Platja d'Aro pel finançament i les condicions d’execució, direcció i lliurament de les obres del projecte de via verda entre els nuclis urbans de Calonge i Sant Antoni i Castell-Platja d’Aro.

Aquest conveni preveu que el projecte tindrà un cost de 771.286,49€ i que es finançarà amb una aportació de 318.713,43€ dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), 280.039,50€ dels ajuntaments, 140.861,26€ de la Diputació de Girona i 36.990,90€ de la Generalitat a través del Pla de Foment del Turisme. L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aportarà un total de199.397,18€, repartits entre els anys 21, 22 i 23. El repartiment entre els ajuntaments s’ha calculat de forma proporcional en funció de la longitud del tram que s’ha d’executar. El conveni també regula les condicions d’execució, direcció del projecte i llurament de l’obra.

Amb l’aprovació d’aquest conveni per part del Ple el projecte de Via Verda segueix endavant. La Junta de Govern Local ja va aprovar definitivament el desembre de l’any passat el projecte de Via Verda i posteriorment va aprovar l’expropiació dels terrenys necessaris per tirar endavant el projecte, així com també ha fet el pagament de les indemnitzacions corresponents i a subscrit les actes d’ocupació.

Via Verda de Palafrugell a Olot
El projecte de la Via Verda permetrà connectar el nucli de Sant Antoni amb Platja d’Aro, donant continuïtat a la via del Tren Petit, que va de Palamós a Palafrugell. Per la banda de Platja d’Aro, la via verda podrà arribar a connectar amb la dels Carrilets, que va d’Olot a Sant Feliu de Guíxols. El tram que anirà de Sant Antoni a Platja d’Aro enllaçarà dos nuclis de població turístics, i el seu recorregut també facilitarà el pas de vianants i ciclistes dels diferents càmpings que hi ha en aquesta carretera, i millorarà l’accés a les platges i cales d’aquest sector.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version