Canal Ajuntament

Blanes. La Ciutat Esportiva Blanes i el Camp de Futbol de Can Borell han allotjat aquests dies jornades esportives

Durant aquests primeres dies de les vacances de Setmana Santa, en què ja no hi havia activitat lectiva als centres escolars, han tingut lloc a Blanes sengles activitats organitzades per entitats esportives de la vila. S’han allotjat principalment a la Ciutat Esportiva Blanes, així com al Camp Municipal de Futbol de Can Borell.

Han estat quatre activitats que van iniciar-se dilluns passat i van finalitzar aquest passat dijous, coincidint amb l’1 d’abril. Les han organitzat el Club de Bàsquet Blanes, el Futbol Club Ràcing Blanenc i la Secció de Patinatge del Futbol Club Quatre Vents. Han estat dos campus i dos cursos de tecnificació en sengles disciplines esportives.

Les jornades esportives s’han organitzat comptant amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes s’ha valorat de manera molt positiva que les entitats esportives hagin fet activitats per Setmana Santa, després que l’any passat l’inici de la pandèmia va impedir-ho. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Pere Lopera, s’ha acostat durant aquests dies a la celebració de les activitats, per donar suport a les entitats organitzadores.

Campus i Cursos de Tecnificació
De les quatre activitats que s’han fet, la que ha registrat més participants ha estat el Campus de Futbol organitzat pel FC Racing Blanenc, on hi ha hagut 36 nois i noies. Durant quatre sessions s’han allotjat al Camp de Futbol Municipal de Can Borell des de les nou del matí i fins la una del migdia. L’activitat ha permès als jugadors i jugadores millorar la seva tècnica individual i col·lectiva, a banda de poder gaudir de les estones d’oci que també han tingut.

Per la seva banda, el Club de Bàsquet Blanes ha organitzat dues activitats. Una d’elles ha estat un Campus allotjat a la Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes. Han participat 16 nois i noies, millorant les tècniques individuals i col·lectives, a l’hora que es connectava amb els jugadors i jugadores d’altres equips per compartir el seu esport preferit. Ho han fet sota la direcció dels quatre entrenadors i entrenadores que porten els diferents grups: Paula, Gerard, Paola i Kim.

D’altra banda, el CBB també ha organitzat unes Jornades de Tecnificació de Bàsquet, celebrades igualment a la Ciutat Esportiva Blanes. En aquest cas, han participat 35 persones, i les sessions –a diferència de la resta d’activitats d’aquests darrers dies- han estat a la tarda. S’han fet sota les ordres de Rafa Muñoz, entrenador de Lliga Femenina 2 i FIBA Coach amb una ampla experiència en equips de formació de màxim nivells en campionats de Catalunya i l’estat espanyol.

Per últim, la quarta activitat esportiva que ha tingut lloc aquests primers dies de Setmana Santa l’ha organitzat la Secció de Patinatge del Futbol Club Quatre Vents, i s’ha allotjat a la Pista Blava de la Ciutat Esportiva Blanes. Han participat una dotzena de patinadores, en quatre sessions intensives d’un Curs de Tecnificació de Patinatge Artístic.

És l’única de totes quatre activitats que s’ha fet al llarg de tot el dia, en sessions de matí i tarda: de 10 a 12 h i de 17’30 a 19’30 h. Moltes patinadores de l’entitat tenen examen el 10 d’abril, la setmana vinent. Aquest curs ha permès a la seva entrenadors poder incidir de manera individualitzada perquè les esportistes milloressin la seva tècnica allà on els hi feia més falta.

1617706016Campus FC Racing Blanenc 2.JPG

1617706016Campus FC Racing Blanenc 10.JPG

1617706016Campus Patinatge FC Quatre Vents 1.JPG

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version