Canal Ajuntament

Llagostera. Presentació de la situació socioeconòmica de Llagostera

L’acte comptarà amb una ponència a càrrec de Quim Brugué, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la UAB

Un cop finalitzades les sessions de treball participatives de diagnosi amb els agents socials, econòmics, polítics, tècnics i d‘altres administracions supramunicipals, emmarcades dins el procés de redacció del Pla Estratègic de Desenvolupament Local de Llagostera, l’Ajuntament de Llagostera ha convocat una nova sessió de presentació i de treball participatiu obert a tothom, que tindrà lloc el proper 7 de febrer a les 20:45 h.

L‘acte tindrà lloc al Teatre del Casino Llagosterenc.

Els documents de diagnosi i el buidatge de resultats dels tallers realitzats fins a data d‘avui, es poden consultar lliurament des del web http://plaestrategic.llagostera.cat

La sessió es desenvoluparà en dues parts. La primera comptarà amb la participació de Quim Brugué, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat Autònoma de Barcelona i la presentació de la situació socioeconòmica del municipi que anirà a càrrec del sociòleg Gerard Quiñones de la consultora Neòpolis encarregada de la redacció del Pla Estratègic de Desenvolupament Local de Llagostera.

La segona part consistirà en un taller participatiu “on tothom qui vulgui podrà exposar les seves idees i aportar solucions i propostes per definir quin model de poble volem en els propers anys” segons ha explicat el regidor de Promoció Local, Ramon Soler.

La redacció del Pla Estratègic de Desenvolupament Local  compte amb el suport  de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i de la Diputació de Girona.

Sobre el Pla Estratègic de Desenvolupament Local

El projecte té per objectiu potenciar els avantatges competitius del municipi per tal de fomentar l’ocupació i la riquesa local. També es pretén afavorir un procés reactivador de l’economia i la societat local aprofitant els recursos endògens i promovent la cooperació público-privada per fomentar el creixement, l’ocupació i la millora de la qualitat de vida de la població.

El procés d’elaboració del Pla Estratègic es fonamenta en quatre criteris claus: el realisme, la centralitat, la dependència i la integralitat, a més de la participació activa dels diferents agents institucionals, socials i econòmics del territori.

El projecte es va iniciar l’any passat amb una diagnosi que ha servit per analitzar quantitativa i qualitativament la situació actual del municipi a nivell sociodemogràfic, socioeconòmic, d’infraestructures, d’equipaments, entre d’altres.






Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version