Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. Riudellots de la Selva obsequia les famílies del municipi amb un exemplar del llibre 10 anys de premis literaris de Narració Curta

L'Ajuntament vol potenciar la lectura i posar en valor l'hàbit d'escriure

L'Ajuntament de Riudellots de Selva ha posat a disposició de cada llar del municipi un exemplar del llibre que recull 10 anys de premis literaris de Narració Curta 2004-2013. 

El llibre, editat amb el suport de la Diputació de Girona, va presentar-se a finals del passat mes de maig, en motiu del lliurament de premis de l'11è Concurs Literari organitzat per l'Ajuntament de Riudellots de la Selva.

Les famílies interessades en disposar d'un exemplar del llibre poden recollir-lo a la Casa de Cultura fins al dia 30 de gener de 2015.

El llibre, amb il·lustracions de Roser Matas i Nadal, s'ha editat per commemorar el desè aniversari del concurs nascut l'any l'any 2004 i conté les obres guanyadores de les diverses categories de cada edició

Des de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva vol potenciar-se la lectura i posar en valor l'hàbit d'escriure, entre els veïns. 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version